Jeg nyder at lave mad, bage, se sport, roadtrips, vandreture, cykle, tilbringe t ... Mød søde singler: Bee, single Kvinde fra Brøndby Strand.
Jeg nyder at lave mad, bage, se sport, roadtrips, vandreture, cykle, tilbringe t ... Mød søde singler: Bee, single Kvinde fra Brøndby Strand.

Dating Bee, 37 år

Bee er fra Brøndby Strand

Jeg nyder at lave mad, bage, se sport, roadtrips, vandreture, cykle, tilbringe tid med familie/venner, spille brætspil/kort og koncerter. skriv til min e-mail beckyadams294 at g/ m/ a/ l/e for at vi kan få en bedre samtale
Jeg er tryg ved at klæde mig ud og gå ud i byen, eller bare blive inde og hygge mig til en god film eller fodboldkamp.


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Bee

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: