Hmm --- Jeg er 27 år og bor i en lille by ikke så langt fra Kolding.

Jeg kan  ... Mød søde singler: Emil, single mand fra Vojens.
Hmm --- Jeg er 27 år og bor i en lille by ikke så langt fra Kolding.

Jeg kan  ... Mød søde singler: Emil, single mand fra Vojens.

Dating Emil, 27 år

Emil er fra Vojens

Hmm --- Jeg er 27 år og bor i en lille by ikke så langt fra Kolding.

Jeg kan lide nogle forskellige ting såsom at dyrke motion, læse og skrive digte, jeg blogger, og laver også nogle andre ting engang imellem ....

Arbejder pt på en gård som er ved at blive sat i stand.

Holder af at tage lidt ind til byen, fx Kolding, og se noget kunst, tage på cafe eller måske en nat i byen. Kommer dog ikke særligt meget ud af lejligheden pt. Er fra et helt andet område hvor mine venner stadig bor. Har ikke lavet så mange venner her hvor jeg bor nu.

Så det er nok derfor jeg har lavet en profil her. Håber at finde en veninde. Måske en kæreste? Hvis du vil vide mere, så må du jo sende mig en besked ;o) !


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Emil

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Sponsorerede links: