Hejsa. Jeg søger en rigtig sød, kær, dejlig mand, der ved hvad han selv vil have ... Mød søde singler: Hyggetrold, single Kvinde fra Langå.
Hejsa. Jeg søger en rigtig sød, kær, dejlig mand, der ved hvad han selv vil have ... Mød søde singler: Hyggetrold, single Kvinde fra Langå.

Dating Hyggetrold, 53 år

Hyggetrold er fra Langå

Hejsa. Jeg søger en rigtig sød, kær, dejlig mand, der ved hvad han selv vil have indenfor i hans eget liv. En der er selvstændig og voksen mand , der har løbet alle horne f sig. En der vil elske at rejse , at være social og som man kan være sammen med ,uden at man føler sig udenom eller flov over at have kendskab til.
Jeg har 2 teens der bor hjemme, og de har deres eget liv, så der skal enighed om imellem os, at det er mine og at de altid vil komme i første række ligegyldigt hvor end jeg er.
Jeg søger en der kan og vil give mig tryghed fornemmelse på at man vil hinanden, ellers vil det aldrig komme til at virke. At man kan tage hinanden med i byen, cafe, koncerter, rejse, tosomhed , en god kemi.
Jeg er lige her til et nyt bekendskab der vil kunne bygges op. Men over tid så har ingen hast for at skabe et godt solid fælleskab.


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Hyggetrold

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: