Halløj folkens Jonas her! 

Nu skal jeg fortæller jer lidt om hvad jeg laver.  ... Mød søde singler: Jonas1998, single Mand fra Frederiksberg.
Halløj folkens Jonas her! 

Nu skal jeg fortæller jer lidt om hvad jeg laver.  ... Mød søde singler: Jonas1998, single Mand fra Frederiksberg.

Dating Jonas1998, 24 år

Jonas1998 er fra Frederiksberg

Halløj folkens Jonas her!

Nu skal jeg fortæller jer lidt om hvad jeg laver. Ud over at slappe af over en god champagne og bare ligge på langs. Så er jeg også en der rejser meget i udlandet især til Spanien. Da jeg er rejseguide derover i nogle perioder. Så hvis du er typen der elsker varmen og sprøde salsa rytmer. Så lad os sammen tage afsted på eventyr!! ????????


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Jonas1998

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: