Hej 🌹
Jeg er en fyr på 43 , slank,189cm høj, blond,blå/grønne øjne, jeg savner ... Mød søde singler: Løvefyr, single Mand fra Næstved.
Hej 🌹
Jeg er en fyr på 43 , slank,189cm høj, blond,blå/grønne øjne, jeg savner ... Mød søde singler: Løvefyr, single Mand fra Næstved.

Dating Løvefyr, 43 år

Løvefyr er fra Næstved

Hej 🌹
Jeg er en fyr på 43 , slank,189cm høj, blond,blå/grønne øjne, jeg savner en sød varm og legesyg kvinde ml 19 og 69 år, der som jeg er lidt ensom og savner en at skrive, sludre,flirte og nyde ensomme aftener,nætter og dage med, jeg er fri af forhold, har egen bolig i centrum af Næstved, hvor vi kan ses og håber at du har mod på at skrive eller tage kontakt til mig på otte og tyve femten tooghalvfjerds treoghalvfjerds 💚🤞🍀🌹😘


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Løvefyr

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: