Jeg elsker livet og vil kun leve fra mit hjerte. Det betyder for mig, at det mat ... Mød søde singler: Louise, single Kvinde fra Hejls.
Jeg elsker livet og vil kun leve fra mit hjerte. Det betyder for mig, at det mat ... Mød søde singler: Louise, single Kvinde fra Hejls.

Dating Louise, 44 år

Louise er fra Hejls

Jeg elsker livet og vil kun leve fra mit hjerte. Det betyder for mig, at det materialistiske ikke er så vigtigt; nyd, gode og dybdegående samtaler, natur og smukke lange gåture, et godt glas vin sammen eller med venner og familie desto mere. At grine, have det sjovt, nyde små ting, lave mad og spise er alle ting, der gør mig glad. Jeg er åben, entusiastisk, følsom, glad for mennesker og min ro i sindet. Jeg kan godt være alene, og jeg har jævnligt brug for det. I et parforhold synes jeg, det er meget vigtigt at kunne inspirere og motivere hinanden til at gøre dine drømme og ønsker til virkelighed. Også for at blive ved med at vokse og udvikle sig sammen.


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Louise

Sponsorerede links:

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: