Jeg er sjov, jordnær, loyal, ambitiøs og bare sjov kvinde. Er på udkig efter der ... Mød søde singler: Marie, single Kvinde fra København K.
Jeg er sjov, jordnær, loyal, ambitiøs og bare sjov kvinde. Er på udkig efter der ... Mød søde singler: Marie, single Kvinde fra København K.

Dating Marie, 46 år

Marie er fra København K

Jeg er sjov, jordnær, loyal, ambitiøs og bare sjov kvinde. Er på udkig efter der ønsker at tage sig tid til at lære hinanden at kende. En person, der er ærlig, oprigtig, omsorgsfuld og kærlig. lyt, men vil også tale. Og især en, der stadig vil nyde al den skønhed, der er derude. En mand, der elsker at gå ud og spise, en god snak.


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Marie

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: