Jeg er en glad kvinde. Jeg kan godt lide sport og underholdning. Jeg ryger ikke  ... Mød søde singler: Marzieh, single Kvinde fra Randers NØ.
Jeg er en glad kvinde. Jeg kan godt lide sport og underholdning. Jeg ryger ikke  ... Mød søde singler: Marzieh, single Kvinde fra Randers NØ.

Dating Marzieh, 40 år

Marzieh er fra Randers NØ

Jeg er en glad kvinde. Jeg kan godt lide sport og underholdning. Jeg ryger ikke og drikker alkohol næsten aldrig. Jeg har et barn på 2/5 år👧. Vi bor sammen. Jeg har været i DK i 6 år og nu fortsætter jeg med at studere til en bioanalytiker.


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Marzieh

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: