Jeg er en kærlig, glad og ung af sind mand, som søger en kærlig og forstående ve ... Mød søde singler: Mfg, single Mand fra Herlev.
Jeg er en kærlig, glad og ung af sind mand, som søger en kærlig og forstående ve ... Mød søde singler: Mfg, single Mand fra Herlev.

Dating Mfg, 60 år

Mfg er fra Herlev

Jeg er en kærlig, glad og ung af sind mand, som søger en kærlig og forstående veninde til at hygge lidt foran tv eller en tur på café, til en god snak om hvordan hverdagen er gået.
Jeg elsker at stå i køkkenet eller køre en tur i min bil.
Jeg tilbringer mest tid sammen med min søn, som går i speciel klasse, så der bliver brugt en del tid med ham.
Jeg har egen 3 værelses lejlighed i Herlev, som jeg bor i sammen med min søn.


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Mfg

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: