Hej jeg er sød og rar mand, jeg søger en at mødes med irl. For at se om der er k ... Mød søde singler: Mjølner75, single Mand fra Nivå.
Hej jeg er sød og rar mand, jeg søger en at mødes med irl. For at se om der er k ... Mød søde singler: Mjølner75, single Mand fra Nivå.

Dating Mjølner75, 45 år

Mjølner75 er fra Nivå

Hej jeg er sød og rar mand, jeg søger en at mødes med irl. For at se om der er kemi til hvad det så byder på.
Jeg har 2 børn hver anden weekend i ulige uger og kan ikke få flere.
Jeg er 183 høj.
Jeg er ryger lige pt indtil at jeg stopper.


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Mjølner75

Sponsorerede links:

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Sponsorerede links: