Jeg er meget aktiv dating-søgende alle steder (dog uden at være betalende) også  ... Mød søde singler: Nielsen, single Mand fra Struer.
Jeg er meget aktiv dating-søgende alle steder (dog uden at være betalende) også  ... Mød søde singler: Nielsen, single Mand fra Struer.

Dating Nielsen, 79 år

Nielsen er fra Struer

Jeg er meget aktiv dating-søgende alle steder (dog uden at være betalende) også udenfor de rene dating sider, med mulighed for kontakt udenom systemerne, og jeg håber, at det må være til inspiration for en lige så effektiv søgende kvinde. Så skal det nok lykkes på en eller anden måde. Jeg kan se, at der daglig er en besked til mig, (men jeg kan ikke se, om det er en virkelig besked, eller en aktivitet for at få mig til at blive betalende), og det undrer mig også, at man ikke bruger en af de andre tilgængelige muligheder fb. Jeg bruger selv de muligheder for kontakt, der således undertiden findes, men det virker som om, at kvinder bare generelt ikke gider i alderen 60+
Jeg har i nogle dame-profiler mødt søgekriteriet; at det ikke er en, man kan leve med, men en, man ikke kan leve uden, der søges. Jeg vil realistisk nøjes med at søge en, som man/jeg kan leve med.
Det første møde må gerne være telefonisk, med mindre det er et rent lokalt møde, hvor der selvfølgelig er andre muligheder. Jeg er hjælpsom og uden økonomiske problemer, og håber at finde en tilsvarende kvinde. Jeg bor i Struer, min alder er korrekt, og jeg er villig til at flytte, hvis det er det rigtig. Mvh. Niels


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Nielsen

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: