I am 50 years old and 5’9” in height. I am widow for the last few years. I am an ... Mød søde singler: Rami, single Mand fra Otterup.
I am 50 years old and 5’9” in height. I am widow for the last few years. I am an ... Mød søde singler: Rami, single Mand fra Otterup.

Dating Rami, 52 år

Rami er fra Otterup

I am 50 years old and 5’9” in height. I am widow for the last few years. I am an E.U.national. I am working in SDU in Odense. I shifted in Denmark for the last year. I am graduate in business administration. I love my friends and spend a lot of time with them. Also, I like traveling and playing sports. I respect all culture and traditions. I have progressive views. I am looking for a partner to spend time with her.


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Rami

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: