Jeg er en moden mand, som nyder at være ude i naturen. Jeg kan godt lide oplevel ... Mød søde singler: Robinhood, single Mand fra Sindal.
Jeg er en moden mand, som nyder at være ude i naturen. Jeg kan godt lide oplevel ... Mød søde singler: Robinhood, single Mand fra Sindal.

Dating Robinhood, 58 år

Robinhood er fra Sindal

Jeg er en moden mand, som nyder at være ude i naturen. Jeg kan godt lide oplevelser. Jeg er meget glad for musik, jeg nyder at komme til koncert. Jeg er glad for at lave mad og bage. Jeg kan godt lide børn og dyr. Jeg er positiv og glad. jeg er kærlig og omsorgsfuld. Jeg søger en med samme interesser som mig.


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Robinhood

Sponsorerede links:

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Sponsorerede links: