Hej
Jeg hedder Jesper er 39 lidt kraftig fyr. Jeg er sød ærlig kærlig glad for  ... Mød søde singler: Sødfyr81, single Mand fra Ulstrup.
Hej
Jeg hedder Jesper er 39 lidt kraftig fyr. Jeg er sød ærlig kærlig glad for  ... Mød søde singler: Sødfyr81, single Mand fra Ulstrup.

Dating Sødfyr81, 39 år

Sødfyr81 er fra Ulstrup

Hej
Jeg hedder Jesper er 39 lidt kraftig fyr. Jeg er sød ærlig kærlig glad for dyr og børn og at de folk der er omkring mig har det godt. Jeg savner en sød kæreste. Gerne med humor. Sød ærlig kærlig. Det er det Indre der betyder noget for mig.


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Sødfyr81

Sponsorerede links:

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Sponsorerede links: