Hej :-)

Hvor er den pige som jeg ikke kan finde i Supermarked, på gaden, i te ... Mød søde singler: Thomas1, single Mand fra Borup.
Hej :-)

Hvor er den pige som jeg ikke kan finde i Supermarked, på gaden, i te ... Mød søde singler: Thomas1, single Mand fra Borup.

Dating Thomas1, 73 år

Thomas1 er fra Borup

Hej :-)

Hvor er den pige som jeg ikke kan finde i Supermarked, på gaden, i teater, til fest eller på museer? Ja derfor prøver jeg at finde dig her og på denne måde.

Jeg er en meget positiv, aktiv og glad person som elsker livet med alle de spændende udfordringer der kommer. Har et liv, så jeg nyder hver eneste dag.

Det er nu sjover at være positiv og glad, i stedet for trist og sur og det er nu sjovere at være to i stedet for at være alene.

Jeg har haft et godt arbejde som jeg var meget glad for og er lige stoppet pr. 1.6.,. Bor i et dejlig spændende nyt hus, har 2 børn og 5 børnebørn, alle sund, raske og glad.

Jeg er meget kunstinteressered, både arkitektur og billedekunst, kan godt li' at gå på kunstmuseer som Arken, Louisiana, SMK m.m.

Jeg svømmer, spiller pétanque, spiller golf, går tur i skoven (jeg elsker natur, det giver mig livsglade og sindsro, besøger mine børnebørn, passer hus og have, rejser m.m.

Jeg holder meget af ærlighed, kærlighed og troskab og hader løgne.

Jeg søger en pige som jeg kan være noget for, både med hensyn til kærlighed, udfordringer, oplevelser og interesser. En jeg kan tale med, hav det sjovt med, grine sammen og nyde livet sammen med..

Skriv til mig, det vil glæde mig rigtig meget.

Alle billeder er fra 2020/19

Jeg besvarer alle fotobreve.

Hilsen Thomas


Er du interesseret i en date, skal du først være medlem. Bliv medlem på VIPdaters.dk, så er du et stort skridt på vejen.

Som du sikkert allerede ved, starter mange forhold med en date på nettet. Nogle har det ligefrem som en livsstil, har ikke travlt, men nyder bare de mange muligheder for at finde nye venner. Andre har det som en klar målsætning, at møde den store kærlighed, hellere før end senere.

Du er velkommen til at være med. Det tager ikke mange minutter at oprette en profil, og så er du igang: Opret en dateprofil.

Har du brug for anonymitet inden din første date?

Du har mulighed for at oprette en email-adresse, som du kan benytte til at skrive med dine dates. Du kan for eksempel bruge den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er din "date-emailkonto" klar, til når du skal skrive med ham eller hende, du godt kunne tænke dig at komme på en date med. Du skal selvfølgelig også have en profil på VIPdaters.dk, for at kunne skrive til medlemmerne, og det kræver også at i begge er enige om at udveksle hinandens emailadresser.

Opret mailkonto på mail-online.dk, så er den klar når du skal date med Thomas1

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: